top of page

UITGELICHT

kitepride.jpg

KitePride is een in Tel Aviv gevestigde sociale modeonderneming. Ze zijn dubbel sociaal: niet alleen recyclen ze oude kites en maken ze er geweldige tassen van, ze creëeren ook banen voor vrouwen die uit de mensenhandel en prostitutie komen. Elke tas draagt dus twee keer bij aan een betere wereld. Binnenkort wordt KitePride Nederland gelanceerd, volg ze op op Instagram en blijf op de hoogte (@kitepride_nl)!

Wees als eerste op de hoogte van iedere post

Bedankt voor je interesse!

TEACH ME HEBREW

Davka | Zo alledaags en toch zo lastig om te vertalen. Davka heeft Aramese wortels en is één op één niet te vertalen. Soms wijst davka naar opzettelijk handelen: “Imaaa! Hij heeft davka mijn pen afgepakt!” Soms duidt het een paradox aan: "Jij houdt niet van pizza? Ik vind het davka lekker.” Waarom we davka vandaag jullie dit woord leren? Zomaar!

IMG_0335_edited.jpg

KAMELENPOST VANUIT JERUZALEM

OVER ONS

IMG_0207_edited.jpg

Wij zijn Anna en Jeannette. Van een beschermd christelijk milieu in Nederland, naar het intensieve Jeruzalem: beiden ondernamen we dezelfde stap. Beiden voor de liefde. In dit blog creëren we dwarsverbanden tussen de actualiteit in Jeruzalem en ons persoonlijke leven.

  • Facebook
  • Instagram

ABONNEREN

Dank voor je interesse!

Contact
bottom of page